Over ons

Mijn naam is Gerrald Gelderblom. Ik installeer graag zonnepanelen en warmtepompen, en heb daarmee ruim ervaring (want ik heb al meer dan 400 installaties gedaan). Ik doe dit altijd met mijn zeer ervaren collega’s. Ik vind het mooi om ondanks mijn afgeronde master werktuigbouwkunde (master Thermal Engineering) praktischer dan praktisch bezig te zijn met techniek en verduurzaming.

Waarom ‘Team’ Groen voor een ZZP-er? De naam Team Groen heeft zijn oorsprong in mijn aanbod aan opdrachtgevers om installatieteams te organiseren. In praktijk is er altijd zoveel werk direct op mijn pad gewest dat dit regelen van teams aan opdrachtgevers slechts een klein deel van de activiteiten is gebleken. Nu is het alsnog mooi om de teamspirit te benadrukken die belangrijk is binnen het installatiewerk en die ik ervaar met mede ZZP-ers. Ik werk met zeer gedreven, vaardige en leuke mensen en zorgt ervoor dat ik hoge kwaliteit kan leveren maar ook dat het heel erg leuk werken is!

Wat klanten zeggen

Ik wilde al lang mijn huis verduurzamen, maar op de een of andere manier kwam daar nooit van. Toen Gerrald van Team Groen kwam was ik meteen enthousiast. Hij maakt de investering en terugverdientijd inzichtelijk, maar adviseert ook over een degelijke installatie voor onze situatie. Tijdens de inspectie op het dak constateerde hij een gebrek en adviseerde hij hoe dit op te lossen zou zijn, terwijl hij ook gewoon niets had kunnen zeggen. Hij neemt de tijd om het allemaal uit te leggen aan mij als leek.

Op de dag dat de installatie geleverd wordt staat hij zelf klaar met een groep collega’s om de panelen op een vakkundige manier te leggen en aan te sluiten. Na afloop wordt alles getest en uitgelegd. Ik ben erg tevreden over de vakkundigheid van het team en de degelijkheid van de installatie. Ze hebben zichtbaar plezier in hun werk!

Peter VogelVerduurzaamde zijn woning met zonnepanelen

Waar kunnen we u mee helpen?

We komen graag bij u langs om mee te denken, en maken vrijblijvend een offerte voor u op. Graag tot ziens!